Het einde van het jaar

Het einde van het jaar

Nu we in de laatste dagen van het jaar zijn aangekomen is het tijd voor de balans. Vanaf september zijn we gestart met het verhuren van de appartementen.


Momenteel hebben wij 11 bewoners. Helaas zijn er in deze korte tijd twee mensen overleden. Onze gedachten gaan uit naar deze families. Het is echter realiteit dat de residence als een mooi slotakkoord mag dienen voor onze oudere medemens. Daarom is het van belang dat onze bewoners hier prettig en veilig wonen en aan leuke activiteiten kunnen deelnemen.

In 2018 hopen wij verder te groeien. Er zijn een aantal ontwikkelingen die dit zeker zullen bespoedigen. Voor een ieder die heeft meegewerkt aan de leefbaarheid en de gezelligheid, zeker met het laatste evenement: het Kerstdiner op 2e Kerstdag, dat als zeer geslaagd mag worden genoemd. We wensen u alvast een fijne jaarwisseling en een gezond 2018.

Over de auteur

beheer administrator