ZorgHaven du Pont van start

ZorgHaven du Pont van start

Per 1 april is onze 1e etage volledig in gebruik genomen door ZorgHaven du Pont. Speciaal bedoeld voor mensen met een geheugenbeperking en intensieve zorg. ZorgHaven heeft meerdere vestigingen in de regio en is kleinschalig van opzet.

Het verhaal van de ZorgHavengroep

De ZorgHavengroep is een particulier initiatief ontstaan uit onze passie voor ouderenzorg. Beiden hebben wij vele jaren ervaring in de ouderenzorg, waar wij steeds vaker zagen dat ouderen niet de persoonlijke aandacht en zorg kregen die zij nodig hebben en daarnaast ook verdienen.

Om ouderen de mogelijkheid te bieden dit wel te ervaren, zijn wij gestart met het opzetten van kleinschalige woonzorgvoorzieningen, gevestigd op unieke locaties. Mede door de kleinschalige opzet van onze zorglocaties waarborgen wij onze visie dat de eigen leefstijl en gewoonten van thuis zoveel mogelijk gehandhaafd moeten kunnen blijven. Daarnaast hebben wij onze organisatie gebouwd rondom de kenmerken persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid voor onze bewoners. Kijkt u eens op https://zorghavengroep.nl

De directie wordt gevoerd door Ronald en Marieke Oostlander. Telefonisch bereikbaar op nummer: 06-30 16 66 08.

Over de auteur

beheer administrator

2 comments so far

den boogertGeplaatst op4:51 am - mei 11, 2019

zeer veel interesse gaarne info en prijsindicatie 85 jaar gezond laat te groot pent house in vlaardingen
achter

Reacties zijn gesloten.