Verzorging

Verzorging indien nodig, dag en nacht op maat verkrijgbaar.

Daarbij woonvoorzieningen voor mensen met ernstige geheugenproblemen via Zorghaven.

Onze speciale zorg

Welzijnszorg via onze ziekenverzorgster, de inwonende gastheer/conciërge en de inwonende professionele activiteitenbegeleidster.
Zorgdiensten zoals pedicure, kapper, fysiotherapeut, massage, muziektherapie etc. aan huis geleverd. Ambiance en ‘reuring’ via de dagelijkse activiteiten in huisrestaurant, koffiekamers, herinneringsmuseum, atelier en op terrassen met uitzicht.

Medische zorg op hoog niveau wordt geleverd via partners ZorgHaven , SSTZ, DirectZorg en andere thuiszorgorganisaties.

ZorgHaven Woonzorgvoorzieningen ontstaan uit visie van Ronald en Marieke Oostlander. Eigen leefstijl en gewoonten van thuis blijven gehandhaafd: persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, respect, veiligheid en geborgenheid. Tot nu toe 6 locaties; in de Residence 15 appartementen. Er wordt 24 uur per dag zorg- en dienstverlening geleverd.

SSTZ (Sterk in Samenwerking en Thuis Zorgdiensten) Persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding, 24-uurs zorg; kleinschalige teams met bevoegde zelfstandige zorgprofessionals, vast aanspreekpunt en vaste zorgverleners. Niet gecontracteerde zorg, omdat cliënten zo zorgvraag-en ziektesituatie-gerichte zorg kunnen ontvangen.

DirectZorg Medische thuiszorg op hoog niveau wordt geleverd via partner DirectZorg, die ook PGB en extra zorg kunnen regelen.

Service

Voor het ophangen van een schilderij of een karweitje in uw woning, als u daar echt niemand voor heeft, kunt u een beroep doen op de gastheer/huismeester. Wat we ook onder services verstaan is het herinneringsmuseum, de bibliotheek, het huisrestaurant, de artstudio, de wasserette, de stilteruimte etc. Uiteraard zijn de maaltijden en drankjes in het restaurant tegen betaling.

Gelukkig oud worden in de Residence ook voor u interessant?

Neem vandaag nog contact met ons op 0181-740 740